Maria's työnohjaus ja terapia

Työniloa - keveämpää oloa - surun jakamista - lisää lempeä parisuhteeseen!

Mitä on lyhytterapia?

Lyhytterapia on nimensä mukaisesti lyhytkestoista. Yhteistyösuhteemme voi olla vain yksi tapaaminen, jos saat siitä riittävästi apua. Se voi myös olla etukäteen sovittu sarja sovittuja tapaamisia. Maria's työnohjaus ja terapia tarjoaa sarjahoidoista -5 prosenttia. Tarjoamaani terapiaan et tarvitse lääkärin lähetettä. Täytät vain sivuiltani löytyvän yhteystietolomakkeen. Voit myös soittaa tai lähettää viestin. Vastaan yhteydenottopyyntöihin 24 tunnin kuluessa. 

Lyhytterapia kestää tavallisesti alle vuoden. Pidempiä terapiasuhteita varten kannattaa etsiä Kela-tuettua terapeuttia, jolloin kokonaisomavastuu jää pienemmäksi.

Oma tutkintoni edustaa ratkaisukeskeistä suuntausta, jota hyödynnän keskusteluissamme tarpeen mukaan.

Millaisia unelmia ja haaveita sinulla on? Haluaisin auttaa sinua löytämään niitä! Ratkaisukeskeisessä terapiassa etsin yhdessä sinun kanssasi sisäisiä vahvuuksiasi - niitä asioita, joissa olet hyvä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Meillä jokaisella on myös voimavaroja, joita emme aina huomaa. Haluan auttaa sinua tavoittamaan ja löytämään ne uudestaan! Vahvuuksien ja voimavarojen löytäminen kantaa sinua etsiessäsi uutta elämänpolkua. 

Olen huomannut, että usein lapsuuden, nuoruuden tai aikuisuuden vaikeat kokemukset vaikuttavat nykyhetkessä. Jos kokemusten kanssa on joutunut jäämään kovin yksin, ne voivat aiheuttaa voimavaroja sitovia oireita. Silloin tapaamiset terapeutin kanssa ovat usein avuksi. Joskus on vaikeaa hahmottaa, mistä hankala olo johtuu. Silloin ulkopuolisen näkökulma voi auttaa!

Univaikeudet, erilaiset ahdistusoireet tai masentunut mieliala voivat olla sinulle viestinä siitä, että tarvitset apua. Suosittelen myös käymään lääkärin vastaanotolla sen selvittämiseksi, kaipaisiko ruokavaliosi muutoksia tai hyötyisitkö lääkityksestä terapiahoidon ohella.

Onko perheenjäsenesi, ystäväsi tai työtoverisi huomannut sinussa muutoksia, joiden vuoksi hän on ilmaissut huolensa? Usein lähelläsi elävät ihmiset huomaavat ensiksi, jos et voi hyvin. Kannattaa kuunnella heidän palautettaan ja etsiä ajoissa apua!

Terapiaan hakeutumisessa mikään ongelma ei ole liian pieni tai liian suuri. Sinun hyvinvointisi ja tarpeesi on tärkein!

**************************************************************************

PALAUTETTA LYHYTTERAPIASTA


"Tapaamisistamme on ollut mulle suuri apu. Olen saanut purkaa ajatuksiani ja koen tulleeni kuulluksi. Näin se elämässä ollut haaste on jäsentynyt itselleni ymmärrettäviksi paloiksi. Sellainen tunne mulle on päällimmäiseksi jäänyt. Olet hyvä ja läsnäoleva kuuntelija. Kiitos sinulle." Panu